Skip to content

ONZE MATEN

Adriana Paeper

22 jaar – rustig persoon die veel doet :).
Ik maak mij in het dagelijks leven hard voor meer en beter muziekonderwijs, door middel van communicatie en productie.

  • Fanatieke voetballer
  • Houd van lekker eten, naar concerten gaan, culturen ontdekken, spelletjes doen, over van alles kletsen (met koffie) en nog belangrijker: luisteren

Joël Holdener

Rustig en bedachtzaam, zo word ik vaak omschreven.
Ik ben goed in luisteren naar mensen en verbindingen vinden in de verhalen die mensen vertellen. Zelf houd ik daarom ook erg van spellen of games waarin ik mijn brein moet gebruiken en activiteiten waarin je ‘lichamelijk’ actief bezig moet zijn. Wandelingen door de natuur kun je mij ook altijd voor wakker maken.
In mijn leven heb ik geleerd dat iedereen ergens vandaan komt met hun eigen bagage en verhaal. Iedereen verdient het om zonder oordeel dit te kunnen vertellen en geaccepteerd te worden voor wie ze zijn. Dit zou ik ook graag willen uitdragen met dit matenproject en jouw verhaal leren kennen!

Hopelijk tot snel!

Marciano Carrilho

1e klas tryhard. Zit in teveel besturen en vind teveel interessant. Beetje jammer dat er maar 24 uur in de dag zit, maar daar verander je niet zoveel aan. Trek al zeker 7 jaar met jongeren op en investeer graag in mensen met een (nog niet ontdekte) passie. Heb zelf veel meegemaakt in mijn leven, dus schrik ook niet zo snel van mensen hun verhaal. Het helpt mij om begrip te tonen voor anderen.

Ik vind het altijd leuk om te sparren over filosofische zaken, het leven en ben een echte ondernemer. Verder is voor mij goed en lekker eten een must en een goede film bij de bios ga ik ook wel goed op.

Zie je snel ;-D.

P.S. In het dagelijks leven loop ik er niet zo bij, maar vond de foto wel leuk.

Shadaiya v/d Hoeven

Halloo ik ben Shadaiya en ik ben 22 jaar.
Ik houd heel erg van zingen, lezen, schrijven en leuke activiteiten doen met anderen!
Ik houd ervan om overpriced cappuccino’s te drinken en te kletsen. Ik hou er ook van om in de natuur te wandelen of een leuke nieuwe stad te bezoeken. Ik vind het heel belangrijk om écht en authentiek te zijn. Ik hou ervan om situaties positief te zien en levendigheid te brengen!

Wordt jij mijn maatje?

Sil Holdener

Te veel hobby’s. Te veel energie, ik heb altijd wel wat te doen. Met een passie voor fotografie, auto’s, vissen en drummen. Als ik al mijn hobby’s ga opnoemen dan laat ik geen schrijfruimte meer over voor de andere maten dus daarom hou ik het maar even hierbij.

Ik vind het heel tof om nieuwe dingen te ontdekken en om mijn passies te delen met iedereen die daarin geïnteresseerd is. Wees gewoon lekker jezelf, ik ben ook altijd gewoon mijzelf.

Tjardo Maarseveen

Hey hoi,
Mijn naam is Tjardo. Ben een rustige, maar sociale guy die graag nieuwe plekken ontdekt en mensen leert kennen. Ik wordt erg fanatiek als het gaat om spelletjes spelen. Kan bij het schaken tot in de late uurtjes over een zet nadenken.. Verder ga ik goed op lekker eten (pizza of Korean bbq), maar wie niet :p.

Vroeger was ik erg verlegen, kroop na school het liefst achter mijn computer. Had weinig sociale skills. Maar heb mij later kunnen ontplooien doordat ik mensen om mij heen had bij wie ik – in vertrouwen – mijn verhaal kwijt kon. Iedereen verdient het om gezien te worden, vandaar dat ik mij nu wil inzetten voor dit maatjesproject.

Genoeg over mij: Wat is jouw verhaal?

Tobias

Hi,
Ik ben Tobias en ik ben 30 jaar oud. Ik heb veel interesses en ik vind het leuk om samen dingen te ondernemen.
Qua persoonlijkheid ben ik rustig en ik kan goed luisteren.
Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, wellicht tot snel!