Skip to content

WIE WIJ ZIJN

ONS VERHAAL

Het Society of Siblings initiatief wordt gedragen door een aantal enthousiaste tieners en jongvolwassenen die al langere tijd samenwerken om activiteiten voor de jongeren in de Zaanstreek op te zetten. Society of Siblings is begonnen als een initiatief vanuit de maatschappelijke diensttijd.

Het initiatief is tot stand gekomen vanuit de samenwerking van 3 organisaties namelijk: stichting Present (Haarlem), stichting CityShapers en stichting Brothers in Christ. Het initiatief wordt uitgevoerd door een organisatie die zich al ruim 5 jaar inzet voor jongeren. Over de afgelopen jaren zijn met de activiteiten meer dan 400 jongeren bereikt. Een aantal van deze jongeren zijn nu ook zelf betrokken als vrijwilliger bij de organisatie. Wij staan in nauw contact met de nieuwe generatie.

Maar wij merken dat deze activiteiten alleen, niet genoeg zijn. Jongeren kunnen bij deze evenementen niet altijd hun ei kwijt. De dingen die er in hun leven spelen, maar ook hun passies komen hier niet altijd aan het licht. Daarom hebben wij Society of Siblings op touw gezet, om op een oprechte en toffe manier iets te betekenen voor de jongeren. Want wij zien dat de jongeren deze wereld zoveel te bieden hebben en wij investeren daarin. Daarom ook dat veel jongeren mee willen doen met wat wij doen, omdat ze geloven in wat wij doen.

*Onder de Zaanstreek verstaan wij de gemeenten Zaanstad, Wormerland en Oostzaan. Gespecificeerd in plaatsen zijn dit de volgende plaatsen: Assendelft, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Markenbinnen (deel van gemeente Alkmaar), Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Jisp, Wijdewormer, Koog aan de Zaan, Zaandam, Zaandijk.

VISIE & MISSIE

VISIE
Kort maar krachtig: Toffe mensen, toffe activiteiten, toffe groep en open voor iedereen.

MISSIE
Kart maar krachtig: Oprechte aandacht, oprecht leuke activiteiten door een oprecht leuke organisatie.

SUPER EFFICIËNT

Met weinig geld toch bergen werk verzetten?
Jep, wij doen dat gewoon.

SUPER TOEGEWIJD

Een team met meer passie dan de tropische passievrucht? Jep, wij doen dat gewoon.

SUPER SKILLED

Vakmensen die zich inzetten zodat wij kwaliteit kunnen leveren? Jep, wij doen dat gewoon.

Tjardo Maarseveen

Projectcoördinator/Maat

Marciano Carrilho

Baas/Maat

Ischa Biesbrouck

Marketing

“Je kan linksom of je kan rechtsom, maar je kan ook gewoon rechtdoor.”

SIL